Nauti kesästä,
maksa vasta syyskuun alussa.

Nyt voit tehdä ostoksia korottomasti koko kesän ajan ja maksaa vasta syyskuun alussa. Kun teet ostoksia kesä- ja heinäkuun aikana, veloitamme vain aloitusmaksun 3,99€ per ostos.

Miten kesäkampanja toimii?

Tee ostoksia kesä- ja heinäkuussa haluamassasi verkkokaupassa, joka on mukana kesäkampanjassa.Lähetämme sinulle elokuun puolivälissä laskun, jonka eräpäivä on syyskuun alussa. Laskulle on koottu kaikki ostokset, jotka olet tehnyt kesäkampanjalla. Jos olet tehnyt aiempia ostoksia Klarnan erämaksulla, nekin on koottu samalle kuukausilaskulle. Maksat ainoastaan 3,99€ ostosta kohden, muita kuluja kesäkampanjalla tekemiisi ostoksiin ei lisätä. Voit tietysti tarkastella kaikkia ostoksiasi osoitteessa klarna.com tai Klarnan sovelluksessa.

Ehdot

Tilauksiin lisätään aloitusmaksu, joka on 3,99 € per ostos.
*Todellinen vuosikorko 500 euron ostokselle 0% korolla, 3,99 euron aloitusmaksulla ja neljän kuukauden maksuajalla on 3,20%. Ostoksen luotollinen hinta on tällöin 503,99€.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.